.

.

Teman2 bloggerz ku! ^_^v

Just Click on My Nuffnang =)

~Salam Ramadhan!~

Salam...



buat semua shabat2 ku yg dikasihi...ucapan salam ramadhan ditujukan khas buat kalian..
semoga keberkatan ramadhan kali ini dilimpahi rahmat dan keredhaan-Nya..amin


~i'm in love with him!~



i'm so happy knowing him..
i'm so excited in our relationship..
i'm so in love with him..
i'm always hope we will stay together forever..
amin..

~BaD gUrL!~




don't be a bad girl..be a nice girl!!

don't hurt anyone!


yourself is your own!

plz don't take my love from me ya!

he's mine!!

not yours!!


~Photography Session at Putrajaya!~

Kali ni aku paparkan koleksi2 gmbr semasa sesi fotografi bersama rkn2 di Putrajaya..

bermcm2 gaye yg telah kami lakukan ats nasihat jurugambar iaitu mr ayie

kt bwh ni ant posing2 yg kami wt plg best kot..

ms memula smpai kitorg gelak2 je...


pose from angah n me

da gurls wif a guy

my love n me

serious in our relationship
album cover for our song..hahaha
the relationship of our friendship

tgh2 shot gmbr kn..kitorg t'jumpa sorg mamat ni kehilangan adik dia di putrajaya..
akibat penat mencari adik nye yg hilang..
dia lepak kt ctu dgn hrpn adik dia dpt jmpa dia kembali..

dan
akhirnyee...

adiknye menjumpai beliau..ni la gmbr kegembiraan mereka..
setelah bertemu kembali..keh3

jgn marah ek abg syg n abg ipor..gurau je..he3

anyway..congrats to MR AYIE for the photography session that day


he3...nice

cont of ~My FwEnZ @ SKALI WEB SERVICES!~

ok..sperti yg d jnji kn..ni smbgn drpd hari2 terakhir ku di SWS..
kalo ms ptg kitorg bz ngan sesi bergambor..time mlm lak
aku tlh dikejutkan dgn suprise party dr rkn2 dan jgk adik2 ESP program..huhu

so special to me..mmuahh..syg korg smua..

ceritanye bermula begini...mlm khamis tu aku spatutnye jd coordinator utk ESP prog & lps hbs keje..aku suh la syg aku mai kt meja keje aku sbb nk bg nasi free lebih tgh hari punye
(ms tu kn gaji lmbt..ingt lg x?he3)

lps je syg aku hbs mkn..aku pon ajk dia blk sbb nk anto kotak blk umh..sbb nk kms brg2..tp syg aku xnk blk..dia ajk tmn maen game lak..yg lg aku heran..abg aidi ley lak stuju suh tmn syg aku tu..lg aku pelik..sbb xpnh2 nye..

then ms kt meja dia..bkn dia maen game pon..dia smbg de la..pastu si nid, tina n wani suh lak aku mkn nasi lbh diorg lak..aku pon dgn slambe mkn je la..

tgh best2 mkn..baru aku sdr dh kul 7.30 mlm..aku kna trun jmput dak2 ESP prog naek..
dan yg plg aku terkejut..si tina n nid berbesar hati utk trun bwk adk2 tu naek..diorg paksa aku hbskn ns tu...huhu..siap suh syg aku n wani temankn..

ms aku tgh mkn..wani lak wt sesuatu yg aku konfius...dia suh syg aku ckp ngan seseorg dlm fone..pakwe lme kata dia..siap diorg duk jauh2 dr aku..xnk bg aku dgr..aku pduli pe..cpt2 aku p kt diorg..dan2 tu jgk diorg ltk fone..lantak laaa...aku mjuk r..

lps je hbs mkn..aku pon cpt2 la kms2 nk naek..tp syg aku n wani lak halang..ajk aku blk umh dlu anto brg..xke gler aku hr tu..dh la lmbt..ley la plak diorg ajk blk umh anto kotak2 tu..huhu..
dh la ms nk naek lif pon aku dh siap nk naek lif ke ats..diorg tarik aku naek lif trun..
spnjg jln nk blk tu syg aku yg tgh pgg kotak ley lak kepit tgn aku tkut lari..yg si wani lenggang mak minah lak..

ms kt jln blk tu..umah aku blah kiri..diorg bwk aku blah knn..jln jauh kata deme...pulok!(ayt tina)
ms jln tu tetiba aku nmpk dak2 tuition 2-3 org lalu sblh aku.."aiks..diorg ni monteng kelas ke?"aku dh nk mrh lak..
jln punye jln lg..diorg bwk aku lalu kt pdg..baru la aku prasan..de sesuatu agenda yg tlh diorg rncg tnpa pengetahuan aku..huhu..

sesampai je aku kt pdg tu..ni la muka2 yg ada berkumpul kt ctu..dh mcm pelarian je berkumpul..huhu

adik2 ESP prog yg hadir pd mlm itu..smua group hadir..kids, pre-teens, teens & youth..thanks adik2...nakal korg ek..

rupe2nye diorg dh rncg utk wt bbq party sbg mjls perpisahan utk aku..sedey nye..

ni ant mreka yg bersepakat wt party ni
aku rs terharu sgt2 sbb ni la 1st time de org celebrate aku...
& ms ni aku rs diri aku btoi2 d hargai & d sygi...syg korg sgt2...

mcm2 aktiviti yg diorg wt..tgk abg aidi ngan ann..ajk adik2 tu maen apa ntah..

ni yg plg aku rs terharu smpai nangis pon de..(pdhl ms tu nangis sbb syg aku n abg ipor dh blk bidor..tggl party awl sgt..xsmpt nk bergmbr ngan diorg..huhu)..aku dpt kek bsr...sedap tau...my favourite lak tu...
kate2 ats kek tu yg plg bermakna bg aku.."i'll miss u all too dear"

hah..tu ms aku tgh ptong kek..
tgk kotak2 yg aku nk bwk blk tu dh jd mangsa & dh bertukar m'jd meja...he3
cuba tgk abg aidi kt blkg tu...siap duk mencangkung bagi2 kn mknn kt adik2
bgus btol...thanks yaa

ni la ant kwn lm yg aku jmpa dlm SWS..kwn 1 skolah ms kt TRG dlu..husna nu'man..thanks 4 comin' ya husna...bila lg ley jmpa...huhu

ni ant gmbr2 aku n adik2 ESP prog..yg ni adik2 dr teens group

adik2 dr pre-teens group + kids

aku n sdara ku syed..bersama2 adik2 ni bermaen..tp jp je..sbb xreti maen..ha3

ha..ni la ant merek2 yg bersekongkol dlm pakatan ni...

si abg aidi yg ptg tu mrh2 kt aku sbb letih kata nye..ulang alik dr hosptl n pjbt..nk blk umh tdo awl konon...last2..dia pon de kt cni..
si ann pon sm...nk blk awl la kononnye..nk elak dr jmpa org tua tu la...byk keje la..letih la..tp de gak kn..huhu..nk kena korg ni..cubit baru tau..

ni lg aku konfius..jauh bnor dtg nye..syed ni yg memula nk mengantoi kn plan kt aku..
mau nye idak..ada ke ptut dia YM aku.."nid mn?dia ckp de mkn2 mlm ni..btol ke?"..aku yg xtaw ni ckp la.."mn r aku tau..ant ko n nid r kot..aku xde jmputan pe2 pon"..huhu..aku xde la pelik sbb ms tu kt opis mmg byk mkn2 free..lg2 blom dpt gaji..
adik2 SPM tu pon sm berpakat...diorg la ant dalang2 yg terlibat..

hah!!ni la deme yg pndai berlakon...si nid n tina ni ha..yg nid dgn dmm nye..si tina spnjg hari bz konon..huhu..patut r ms nk p keje diorg suh pkai serba itam..ini rupa2 nye angkara mereka..

dan stlh slesai party ni..bru aku tau..ajk2 yg t'libat rmai sgt..termasuk la kak linda n cik timah..huhu..tp diorg xdtg lak...

pe2 pon..aku happy sgt dpt jmpa n knal korg smua...n ketahuilah..yg aku syg kn smua kwn2 n adik2 aku ni..xde galang ganti nye korg..

lastly..aku xkn lupa kn korg..mmuaahh


love u all..mmuaahhh

Our Children

Daisypath Happy Birthday tickersLilypie First Birthday tickers

Papa Mama

Daisypath Happy Birthday tickersDaisypath Happy Birthday tickers

Just Click on My Nuffnang..TQ =)

Popular Posts

Bilangan Korang Yang Ushar Aku :P