.

.

Teman2 bloggerz ku! ^_^v

Just Click on My Nuffnang =)

~Bufday Wawa on 9th Feb 2011~

Salam..

pd 9 februari bru2 ni..one of my friend kt UTM skudai ni smbut bufday dia..

nama dia wawa..hri tu genap la umo wawa 24 tahun..

n sempena bufday dia..dia ajk kitorg berlibur..hehe..bkn kt mne sgt pon..just dkt KFC JJ Tmn U Skudai ni je..hehe

tp pe2 pon sronok sgt..thanks a lot wawa...n happy birthday syg..

ni antara gmbr2 sekitar smbutan bufday wawa..
muka excited wawa nk potong kek.
xdpt dunkin donute..donute biase pon jd laa..hehe
menu kfc kmi.. =)
thanks wawa sb sudi blanje kitorg..ptutnye kitorg yg lanje wawa..huhu
bufday kek wawa...sedaaapppp
kami bersame bufday gurl..smoga wawa ceria slalu..syg wawa!!



Impian ku jd nyata...

Salam...

Insyaallah mggu dpn...impian sy mgkin jd kenyataan..syukur Ya Allah..Kau makbulkan salah satu doaku selama ini..amin...

sudah sekian lama sy nanti kn saat ni..dan bahagia nye sy ble impian sy satu persatu dimakbulkan-Nya..dan insyaallah sy xkan lalai dengan kegembiraan semata2..masih terlalu byk lagi persediaan yg perlu d buat..hehe..syukur Ya Allah..aku bahagia dengan nikmat yg Kau berikan ini...amin

maafkan syg..huk3

salam...

smlm 1 Februari 2011 my love dtg amik sy kt umah..

yeaayyy..happy sgt2 sb dpt kuor jln2 ngn abg lg kali ni..hehe..

kali ni destinasi dating kami di teluk batik..salah satu lokasi dimana "peristiwa itu" dikatakan juga penah bermula disini..hehe..

abg ingt x?? (padahal abg yg ingt kn syg kn??ngeee!~)

lokasi ni pnh jd tmpt kami wt spikers family day mse training dlu..best sgt2..

mse kitorg pegi hri tu tmpt tu dh lain sgt..xmcm mse kami pegi dlu..

smpai2 je teluk batik cm biase la..abg ngn hobi dia..pose dpn camera d tepian pantai teluk batik tu..hehe

bwh ni antara gmbr2 yg kami amik mse d teluk batik...yg kelakar abg la..ngan gaya poyo dia tu..hehe..cute!~


haaa..tgk gmbr yg last ni..time ni abg dh pnt..bkn sb jln jauh..tp sb abg kna hbis kn nasi goreng pataya yg mkck kedai mkn tu dh slh masak lebey..hahahaha

cian abg...tp syg mntk maaf k sb ajk abg jln jauh kali ni..tp at least syg dh tunaikn salah satu hasrat abg utk bwk syg ke tmpt2 yg pnh berlakunya "peristiwa itu" kn?kn?kn? =)

apa2 pon..thanks sgt2 sb abg sentiase bersama syg wlaupon byk bnda yg dh terjadi dlm hubungan kte slama ni kn..insyaallah..hati dan cinta syg akn sentiasa hanya ada abg smpi akhirat..amin..

n maaf kan syg kalau syg de wt slh n silap ngn abg slama ni..syg terlalu mencintai abg..

percaya lah..dlm hati syg hanya ade abg sorg je..cinta syg hanya utk abg..

date kali ni mmg sronok wlaupon kejap...

tp smpat gak kte g jmpa en. rizal kt bt gajah ptg tu kn??senang dh hidup org tua tu skrg ni..alhamdulillah..syukur..ye laa..slps pelbagai dugaan yg timpa pd dia selama ni..semoga dia kuat semangat n berjaya dunia akhirat..insyaallah..amin

hmm..pe2 pon..sy happy sgt2..sb tu kali ni sy dh tuka banner n wallpaper also the widget jd lebey ceria skit..ikut mood terkini..n lagu2 dlm blog ni pon pilihan my love n sy..

anyway...have fun!!



Our Children

Daisypath Happy Birthday tickersLilypie First Birthday tickers

Papa Mama

Daisypath Happy Birthday tickersDaisypath Happy Birthday tickers

Just Click on My Nuffnang..TQ =)

Popular Posts

Bilangan Korang Yang Ushar Aku :P