.

.

Teman2 bloggerz ku! ^_^v

Just Click on My Nuffnang =)

Busy Lazy Crazy!! ;P

Assalamualaikum...hye bloggerz..

Lama jugak rasanya saya dah tak update blog ni..huk3..A lil' bit busy la..

Sebenarnya sekarang ni saya sedang menjalani Latihan Mengajar di SMK Canossian Convent, Kluang, Johor.


Logo Sekolah

Hampir 4 minggu dah saya di sini. Macam2 ragam yang saya jumpa. Biasa la kan remaja sedang membesar.

Disini saya mengajar pelajar tingkatan 4. 1 kelas depan, 1 lagi kelas belakang. Tapi kelas depan ke belakang ke, sama aje situasinya. Sabor je la..haiz..

Datang ke sekolah saya naik motor je. Perjalanan selama 10 minit tu sangat mencabar. Kalau hujan Papa la jadi 'supir' nya..hehe TQ Papa. ^_^v

Student saya ni sangat hardcore dia punya fe'el..huhu..tapi Alhamdulillah, so far ok lah ada perubahan daripada tak hormat cikgu diorang menjadi hormati cikgu. Even ade jugak yang macam samseng..hohoho...


Slogan Sekolah

Paling seronok bila student yang malas belajar & always 'failed' sebelum ni datang jumpa saya mintak nak buat tuition..Alhamdulillah..ada perubahan yang positif.

Insyaallah saya akan buat yang terbaik untuk mereka dan terima kasih sebab bagi kerjasama yang terbaik buat masa ni. Also a big thanks to Papa yang tak putus2 bagi semangat even kadang2 mematahkan semangat..haha.."orang yang menaikkan kita adalah orang yang menjatuhkan kita" bak kata Papa.


Cikgu Iza

Oklah ada masa nanti saya update blog ni lagi okeh!!

c ya!! ^_^v

mood hari ni: Demam! ~,~

Erizar Hisham

Our Children

Daisypath Happy Birthday tickersLilypie First Birthday tickers

Papa Mama

Daisypath Happy Birthday tickersDaisypath Happy Birthday tickers

Just Click on My Nuffnang..TQ =)

Popular Posts

Bilangan Korang Yang Ushar Aku :P