.

.

Teman2 bloggerz ku! ^_^v

Just Click on My Nuffnang =)

Cool Blog Baru ^_^

Assalamualaikum..

hai kawan2..yippeeeyyy...

saje tibe2 teruja..padahal takde apa sangat pun..hik3

sem baru ni macam2 benda baru iza tengok..mostly perubahan yang menarik jugak la dalam kampus ni..hehe

one of them ialah booth 'Cool Blog'


mula2 sem dah perasan dari tingkap bilik yang arked cengal yang dulunya sangat suram muram kurang tiba2 macam bercahaya meriah riuh rendah..haa macam pelik jugak..

ye laa..dulu bilangan orang yang singgah arked cengal tu boleh bilang ngan jari tangan jek..tapi sekarang..walaweyyyy....parking tak cukup sesaje..hehe

dan booth 'Cool Blog' adalah satu tarikan terbaru dalam kamus sekarang nih..
tiap2 hari duk tengok kat tingkap..ramainya student yang pi beli..

tup2 malam ni my fren Hazreen ajak pi tengok booth 'Cool Blog' dan nak beli..so kami pun pi la jenguk..ye la kan hari2 asik duk tengok kut tingkap jek..nak jugak tengok dari dekat..hehe.. 

*GEDIX!~ ;p

sampai2 je tengok mak aih..de nombor giliran gak ke??

masa giliran Reen '489'..(adakah ini bilangan pelanggan 'Cool Blog' hari ni?? ) MERiAHH!!!

Reen punya no giliran okeh!


perhatikan gambar kat atas ni..no giliran dan orang yang ramai..hehe

yang paling kelakar sebab ingat kan 'Cool Blog' ni budak2 perempuan je yang suka..tapi rupa2nya lelaki pun berminat eh..(sebab jarang dapat tengok..haha)

siap de budak laki tu lalu depan booth 'Cool Blog' then cakap kat kawan dia.."weh..'Cool Blog' laa..jom la beli.." lolz..

haa...ni Reen punye 'Cool Blog'

actually ni menu yang Reen pilih..lain sikit la dari yang dapat tu kan sebab dah kena "sealed" hehe

bagi yang tak tau apa itu 'Cool Blog'  boleh tengok menu dia...

klik je gambar ni kalau nak tengok menu ^_^

haaa ni saya dengan 'Cool Blog'

keh2 perasan btol kan? ;p

Heliza Duta 'Cool Blog' sekarang ni..comel kan??

haaa pe tunggu lagi...jom berblog sambil minum 'Cool Blog' ^_^



No comments:

Our Children

Daisypath Happy Birthday tickersLilypie First Birthday tickers

Papa Mama

Daisypath Happy Birthday tickersDaisypath Happy Birthday tickers

Just Click on My Nuffnang..TQ =)

Popular Posts

Bilangan Korang Yang Ushar Aku :P