.

.

Teman2 bloggerz ku! ^_^v

Just Click on My Nuffnang =)

EKSIDEN BOLEH BERLAKU DIMANA2!!



HARI INI PUNYA CERITA!!huhu ~_~

pegi kelas dlm keadaan hati yg tgh marah psl kes dlm bilik tak reda lagi..turun2 bas tetiba....boleh jatuh jantung ni gamaknye akibat terkejut dgn dentuman kuat & terlihat sekujur tubuh tercampak huhu panik lps dgr pkck bas menjerit "Allahuakbar!!".. 

seketika baru aku sedar yg bdk pmpuan dpn aku kena langgar dgn motor masa nk cross-over dr bas ke fakulti..siyes aku terdiam memula..sebab tak ramai org kat situ masa tu..aku & pkck bas pegi tlg mereka & sorg International student tlg tgk..kalau ikutkan dua2 salah sbb si tuan motor walau xbwk laju tp tak berhenti di zebra-cross & si penjalan kaki pula tak tgk kiri kanan sblm lintas.. 

tapi..aku jadi kesian..kat pelajar perempuan tu sbb walau takde koyak baju or seluar akibat tercampak tu tp kaki dia luka kiri kanan..masa teman dia g fakulti ada drh keluar dlm kasut dia huhu nk nangis tgk..tp dia tetap nak g kelas even dah suh g klinik dulu..& kesian pd yg lelaki tu jgk sbb motor dia rosak teruk kt bahagian lampu..casing dpn pecah dgn lampu tercabut.. 

siyes aku fobia bila tgk kejadian ni..dlm kelas math aku boleh teringat2 blk kejadian dpn mata tu huhu semoga yg terlibat tu baik2 saja huk2 

ingatan utk kwn2 yg lain..sila berhati2 walau siapa pun kita. pemandu ke, penjalan kaki ke, hati2!! — feeling fobia.



E-Day & Family Day

Assalamualaikum..hai semua..hihi

lama x update nih..bz la katakan..tentatif full ngee!~

walaupun dh sebulan lebih punye cerita..tetap nk post jgk..ahaks!~~

pd 31 Ogos 2013 bersamaan hari sambutan MERDEKA!!! telah berlansungnya satu majlis pinang meminang untuk Acu sy di Janda Baik, Pahang..heehee

jom tgk gmbr2 yukk!!~~


..rombongan tiba..
..sesi meminang bermula..

 ..cincin disarung tanda ikatan terjalin..
 kami amik berkat ye..hihi
 ..we add a new family..

 me & ude
 acu & fiance beliau, aunt Rina

habis je sesi meminang..kami semua beradu lah di Teratak Malaya, Janda Baik, Pahang..

mlm tu acara wajibnya mcm yg biasa di buat..BBQ time..

esoknya pulak sesi jln2 ke Bukit Tinggi..fuhh time nih sgt menguji jiwa & raga serta tenaga haha..
 ni la si cilik2 yg bebas berlari2 ke sana ke mari..tu yg penat huhu

berlari sambil naik bukit dlm hujan..kau mampu??hahaha



sudahnya ptg tu trus bertolak blk ke Ipoh..dan masing2 pengsan sb kepenatan sgt2..ahahaha

pengajarannya..lenkali nak naik bukit tinggi pakai kasut yg rata okeh..xde lah sakit kaki & pinggang muahaha..bekalkan air mineral beserta payung sbg back-up huhu

ok lah..tu je cerita hari ni..ngeh3..

jumpa lg!!tata


^_^

Our Children

Daisypath Happy Birthday tickersLilypie First Birthday tickers

Papa Mama

Daisypath Happy Birthday tickersDaisypath Happy Birthday tickers

Just Click on My Nuffnang..TQ =)

Popular Posts

Bilangan Korang Yang Ushar Aku :P