.

.

Teman2 bloggerz ku! ^_^v

Just Click on My Nuffnang =)

Johan di FESKO 49


Assalamualaikum..hai smua...

fuuhhhh...fuhhh...haa tiup sikit blog yang dah bersawang ni..hehe..maaf la sedikit kebizian yang melanda diri ini..maklumlah dah tahun akhir..hehe #peace

ok..entry kali ni Iza sebenarnya tak tau nak cite pasal apa..tapi tadi Papa suggest post pasal Johan datang ke Festival Konvokesyen UTM Ke-49 baru2 ni..

so Iza post sikit la ye..hehe..

kejadian berlaku pada Jumaat, 12 Nov 2012 waktu malam..hehe mcm scary je..haish..

eh..banyak songeh lak kan..so korang tonton dulu la ye video kat bawah ni..hehe




Iza & Papa tak pergi pun sebenarnya..hehe..Papa de kerja & Iza lak ada assignment & test minggu ni..huhu

video ni pun Iza jumpa dalam group UTM..hehe

harap korang enjoy tonton video ni..kelakar habis tau!!haha

tata uollsss.. #gedikjap ;p



Our Children

Daisypath Happy Birthday tickersLilypie First Birthday tickers

Papa Mama

Daisypath Happy Birthday tickersDaisypath Happy Birthday tickers

Just Click on My Nuffnang..TQ =)

Popular Posts

Bilangan Korang Yang Ushar Aku :P