.

.

Teman2 bloggerz ku! ^_^v

Just Click on My Nuffnang =)

Solehah Mak Ngah! ^_^v

Assalamualaikum...hye bloggerz..

fuhh..cuti sekolah dah berlalu..sekolah pun bermula..tapi tinggal hanya 3 minggu saja lagi...lepas ni saya dah tamat latihan mengajar..

entry kali ni saya nak cerita pasal cuti baru2 ni..

papa punye twin dah selamat diijabkabulkan dengan pasangan beliau..alhamdulillah..tahniah buat uncle roy & pasangan..

tapi maaf sebab takde gambar nak publish..tunggu papa transfer dulu ye..

masa kenduri tu ingatkan dapat la jumpa kawan2 yang lain..kononnya saya datang paling lambat..padahal kawan2 lain lagi lambat..huhu..nak dijadikan cerita..masa saya dah otw balik rumah one of my BFF (Ann) text me bagitau yang dia nak jumpa dekat kenduri..huk3..

dah separuh jalan dah..takkan nak patah balik..tapi alhamdulillah..mungkin rezeki & jodoh kami..Ann memang otw nak balik kampung..so akan lalu dekat rumah..yeayy...

Sampai je Ann depan pagar..apa lagi.. Nur Ainussolehatun Ramadhania Binti Mahzan yang 1st saya tuju..hehe

So gorgeous this little sweet girl...sangat peramah..menghiburkan dan yang paling best..comel!GERAM!!!

suka sangat bila tangkap gambar mesti Solehah akan fokus & tengok kamera..lepas tu terkelip2 mata dia kena flash..huhu..then terjadi lah aksi yang menghiburkan ni..(sila lihat video)


hmmm..lepas je Solehah balik..rasa rindu sangat kat dia..hari2 tengok video ni..nanti ajak Ummi & Walid datang lagi ye..untuk Ann & Mahzan..tahniah sebab mendidik Solehah dengan baik..semoga Solehah menjadi anak yang baik buat kalian..

Ann..thanks ye sudi datang..insyaallah lepas ni giliran orang jenguk Ann plak..hehe

Solehah...Mak Ngah rindu laaaa...huhu


With Love,
Mak Ngah

Our Children

Daisypath Happy Birthday tickersLilypie First Birthday tickers

Papa Mama

Daisypath Happy Birthday tickersDaisypath Happy Birthday tickers

Just Click on My Nuffnang..TQ =)

Popular Posts

Bilangan Korang Yang Ushar Aku :P