.

.

Teman2 bloggerz ku! ^_^v

Just Click on My Nuffnang =)

Cool Blog Baru ^_^

Assalamualaikum..

hai kawan2..yippeeeyyy...

saje tibe2 teruja..padahal takde apa sangat pun..hik3

sem baru ni macam2 benda baru iza tengok..mostly perubahan yang menarik jugak la dalam kampus ni..hehe

one of them ialah booth 'Cool Blog'


mula2 sem dah perasan dari tingkap bilik yang arked cengal yang dulunya sangat suram muram kurang tiba2 macam bercahaya meriah riuh rendah..haa macam pelik jugak..

ye laa..dulu bilangan orang yang singgah arked cengal tu boleh bilang ngan jari tangan jek..tapi sekarang..walaweyyyy....parking tak cukup sesaje..hehe

dan booth 'Cool Blog' adalah satu tarikan terbaru dalam kamus sekarang nih..
tiap2 hari duk tengok kat tingkap..ramainya student yang pi beli..

tup2 malam ni my fren Hazreen ajak pi tengok booth 'Cool Blog' dan nak beli..so kami pun pi la jenguk..ye la kan hari2 asik duk tengok kut tingkap jek..nak jugak tengok dari dekat..hehe.. 

*GEDIX!~ ;p

sampai2 je tengok mak aih..de nombor giliran gak ke??

masa giliran Reen '489'..(adakah ini bilangan pelanggan 'Cool Blog' hari ni?? ) MERiAHH!!!

Reen punya no giliran okeh!


perhatikan gambar kat atas ni..no giliran dan orang yang ramai..hehe

yang paling kelakar sebab ingat kan 'Cool Blog' ni budak2 perempuan je yang suka..tapi rupa2nya lelaki pun berminat eh..(sebab jarang dapat tengok..haha)

siap de budak laki tu lalu depan booth 'Cool Blog' then cakap kat kawan dia.."weh..'Cool Blog' laa..jom la beli.." lolz..

haa...ni Reen punye 'Cool Blog'

actually ni menu yang Reen pilih..lain sikit la dari yang dapat tu kan sebab dah kena "sealed" hehe

bagi yang tak tau apa itu 'Cool Blog'  boleh tengok menu dia...

klik je gambar ni kalau nak tengok menu ^_^

haaa ni saya dengan 'Cool Blog'

keh2 perasan btol kan? ;p

Heliza Duta 'Cool Blog' sekarang ni..comel kan??

haaa pe tunggu lagi...jom berblog sambil minum 'Cool Blog' ^_^



Hacker yg busuk hati! ~_~

Assalamualaikum...

hai bloggerz...hari ni saya sedih sangat sebab baru perasan yang FB saya 'mungkin' kena hack! ~_~

tapi tak berani nak tuduh sape2..sebab takut nanti jadi fitnah BERDOSA lak kan??so biar je la orang yang buat tu je yang dapat DOSA sorang2..huhu

camne saya dapat tahu??

haaa...sebabnya dekat fb badge saya..status dia tak sama dengan status semasa..huk3

bila saya pegi tuka setting pun sama jugak..benda yang sama jugak yang keluar..

sedangkan sebelum ni saya dah off kan status..camne bley on balik kan??

PELIK!!!

dan sebenarnya status yang asik keluar dekat fb badge tu saya pernah tengok & baca pada wall seseorang..hurm..tapi tak nak la tuduh2..nanti DOSA!! =,=


ni la badge tu..huhu

tapi kan kenapa mesti nak hack & buat semua tu??

apa faedah??kalau dah cemburu sangat tak payah la nak ngada2 add fb saya or baca apa2 dari blog saya..buat je hal awak sendiri!!yang nak ngade2 sangat hack & kutuk2 orang tu kenapa??

dah bagus sangat ke diri tu yang nak buat macam tu kat orang lain..huk3

sedih..manusia macam tu pun ada gak kan??

tak pe laa..semoga Allah ampunkan dia..mungkin dia takde apa yang saya ada..tapi saya rasa awak tu ada lagi baik dari saya..bersyukur je la k...tak yah nak menganiaya orang..

hurm..kan dah emosi skit kali ni..tak suka betul orang yang macam ni..takde akal kot..opss..alamak DOSA!!!huhu..

ok lah..kepada yang buat bawak2 bertaubat ye..walaupun saya mungkin dapat rasa awak yang buat tapi ni antara awak ngan Allah je la ye..antara saya & awak itu urusan Allah..sekian!


NO MOOD!! x_x

1st Time Ke Johor?

Assalamualaikum..

hai kawan2..previous entry iza ada citer pasal trip bawak cousin iza mai johor kan??

haa..kali ni iza post kan gambar2 ketika bawak si kecik ni jalan2 sekitar JB..(bak kata wadina.."jey bee"..*sile guna sebutan ala2 lagu najwa latif-kosong okeh!!haha*)


wadina with my mom at R&R Dengkil

makan ABC kat Pasar Awam Taman U

Zoo Johor

dia sorang 4 kamera..hehe

eh..iza & nana pun ada??hehe..selit jap... ;p

at Danga Bay

ni kat Restoran Anjung Warisan, Hutan Bandar, JB..makan kat atas pokok tu..hehe

ni dah nak balik..merempit balik ipoh..hehe

haaa...simple je entry kali ni..xtau nk coret pe..sebab macam tak tau nak cerita pe..kalau ikutkan banyak je kejadian2 lucu masa trip dengan si kecik ni..taPI macam tak dapat nak ceritakan semua sebab kelaka habis..hehe

ok la ye..hope enjoy la entry kali ni..tengok2 la gambar & jangan lupa komen..TQ!~

tata ^_^

Kenal tak biji saga? ^_^

Assalamualaikum...

hai bloggerz...

haish..lama sangat rasanya tak update..(padahal raya hari tu dah update kan?hehe)

entry kali ni iza nak cite pasal 'BIJI SAGA'

korang penah dengar tak or korang penah nampak tak??hehe

kalau tak tahu or tak penah jom tengok gambar2 biji saga..hehe

ni la biji saga...

ni biji saga masa atas dahan

ni plak pokok saga

kenapa tiba2 iza cite pasal biji saga eh??

hehe...sebenarnye kan..weekend baru ni iza masuk U blk..so parents iza antor le balik skudai..then trip ni cousin iza, si Wadina tu ikut..dia tak pernah datang johor kata dia..sebab tu dia nak ikut...

then masa antor iza balik hostel, dpn blok iza ni de pokok saga..dan biji2 dia byk berteraburan atas parking lot tu..

cousin iza tak pernah tengok..(she just 8 years old girl)..so dia pun kutip byk2 & masukkan dalam botol..siap dia suruh semua family iza kutip..hadoiii...1keje lak kan jadi tukang kutip biji saga..

lepas antar iza balik hostel..diorang pun terus je balik ipoh sebab kanak2 tu nak kena sekolah isnin nye..

then malam tu iza call la parents just nak make sure diorang punya location..

tiba2 cousin iza pesan camni.."Kakak..nantikan bila kakak pergi kelas..kakak tolong kutip biji saga tu boleh??balik kelas pun kakak kutip tau!!!biar banyak2..nanti kakak balik ipoh @ adik datang johor adik ambik la"..

hadoiiii..she's too excited with biji saga..so funny..ingatkan nak buat hiasan..rupa2nya nak buat mainan tembak2..adeh!!

actually iza de story pasal trip bawak Wadina ni datang Johor..tapi hold dulu la ye untuk next entry..saja nak reduce space entry supaya tak panjang sangat..hehe (padahal ni pun dah panjang kan?? lolz




jumpa lagi dalam next entry ye!!! tata

^_^ 




Our Children

Daisypath Happy Birthday tickersLilypie First Birthday tickers

Papa Mama

Daisypath Happy Birthday tickersDaisypath Happy Birthday tickers

Just Click on My Nuffnang..TQ =)

Popular Posts

Bilangan Korang Yang Ushar Aku :P