.

.

Teman2 bloggerz ku! ^_^v

Just Click on My Nuffnang =)

Sanrio Hello Kitty Town

Assalamualaikum..

haaa..bila dah lama tak ngepost pe2..camni la jadinya..baru jap tadi post entry baru..ni post lagi yang baru walaupun sebenarnya ceritanye dah agak lama sikit..keh3..

gini cite dia..ari tu..cik abg tu ajak gi jalan2..maklum lah dah de bini baru..hihi..tapi tak tahu nak gi jalan mana..then i suggest la g nusajaya sebab teringin nak tengok hello kitty town..so cik abg pun bawak laa..

sampai2 sana..jalan2 dekat gift shop je..sebab kalau nak naik atas utk main kena bayar..takde dalam budget lak..huhu

dah sampai situ pe lagi..snap sana sini la..yang kelakarnye cik abg tu lak yang excited..haha

 ~ni kat depan bangunan~

~cafe yang sesak~
 ~tengok la sape yang lebih2 shopping..hehe~

 ~cik abg ni nak jadi tour guide~
~ni la antara barang2 yang kitorg beli~

kalau de yang nak pegi sini time weekend..nasihat kitorang datang la pagi2 skit ye..sebabnya time kitorg datang tu dalam pukul11 lebih orang dah ramai beratur sampai depan pintu..masa kitorg kluor kedai gift (around 15 minutes dlm kedai) tu org yang beratur dah smpai escalator entrance building..huhu  

majority came from singapore..ticket dia murah sikit la dari legoland..

ok lah..sampai sini je kot..

c ya in next entry ^_^


My BFF Wed's

Assalamualaikum..

Hai semua..fuhhh..berbulan jugak tak meng'update' blog nih..hehe

bz la katakan sebab dah final year.. ^_^

entry kali ni nak post pasal my bff wedding day..walaupun sebenarnya dah berlalu sebulan yang lalu..huhu..

tapi takpe..still pengantin baru lagi kan..hik3

Wahida's big day : 30th November 2012 (Friday)

ni first time i skip kelas banyak also kursus BIG sehari semua sebab nak attend wedding cik kak ni..al-maklumlah..dah janji dari zaman sekolah kan nak jadi pengapit..i'm excited!!sanggup turun terengganu demi waida..hehe ^_^

macam takde pe sangat nak citer..tengok je la eh gambar2 kat bawah ni..ngeee!~

~TIME AKAD NIKAH~






~their wedding tree~
actually biasa orang buat guest book..tapi diorang wat thumb stamping dekat ranting2 pokok tu..yang full punya i tak sempat nak snap gambar sebab nak balik cepat huhu

~pelamin yang indah~

~wahida dalam bilik pengantin yang cantik~

~my bff forever~


~kami 4 beranak~

~TIME BERSANDING~

~with our ex-classmates~
~me, bonda, mak & dik tiya~
~me & ayah~
 ~i ngan pengantin yang lawa~
i ketika kerja2 meng'otter' baju pengantin huhu

rasa happy sangat2 bila waida dah kawin..tercapai impian dia..i plak bila??hehehe..

actually wahida kawin dengan fuad, ketua kelas i masa form 1..betapa keciknya malaysia ni kan..kalau ikutkan diorang tak pernah kenal pun masa zaman sekolah..sebab waida masuk sekolah yang sama dengan fuad masa form 4..tapi tak pernah kenal..

dah jodohkan..kalau cari sampai india pun tapi kalau dah ditetapkan-Nya..rupanya depan mata je selama ni..hik3..i pun tak pernah terfikir yang diorang boleh kenal..tertanya2 jugak camne laa boleh jumpa..hik3..memang tak sangka..

doaku untuk kalian..semoga bahagia di dunia & di akhirat..insyaallah..amin..

ok la..jumpa dalam next entry okeh! 

*peace yo!!*


p/s: gambar jadi pengapit takde lagi..cameraman taksiap lagi huhu


Our Children

Daisypath Happy Birthday tickersLilypie First Birthday tickers

Papa Mama

Daisypath Happy Birthday tickersDaisypath Happy Birthday tickers

Just Click on My Nuffnang..TQ =)

Popular Posts

Bilangan Korang Yang Ushar Aku :P