.

.

Teman2 bloggerz ku! ^_^v

Just Click on My Nuffnang =)

~My Little Cute Craft!~

Salam all...
haa..entry kali ni sy update kn psl hobi sy yg pnh sy ckp lam entry sblm ni..
hobi melakukan sesuatu yg kreatif la kononnye..hik3

ni la hasil dia..klip rambut..
sy de buat lam 2 kategori:
*baby (kecil)
*bubu (besar)

target pembeli:
*bdk2 skolah rendah
*sape2 yg minat

harga:
*baby - RM 1.50 / satu
*bubu - RM 1.50 / satu
#babyshine je RM1.00 / satu












ni antara cth style n saiz dia..

semua ni sy buat just scra kecil2an n ske2 je..xde la buat serius sgt..n xjual on9 sb xmampu..hik2..

my love de ckp..klu maju dia nk tlg support sb adk sy dh wt request utk decorate brgn lain plak..insyaallah..ada rezeki ade la..

for kwn2 yg support sy lam bisnes ni thanks sgt2..muah3..

jmpa lg d entry akn dtg..tata


~What i want to do?~

Salam kwn2 yg membace blog ni..
tp setahu sy my love je yg rajin bace n komen blog sy ni..btoi x?..ngeh3..thanks abg..n thanks gak utk kwn2 yg sudi komen n lalu kt blog ni..ske sgt2

hmm..sbnr nye xtau nk coret pe..cuma beberapa hari bru2 ni tb2 rase teruja utk melakukan sesuatu yg kreatif..dh lme xserlahkan bakat kt benda2 cmnih..hehe

so..sy pon telah membuat survey n order melalui web
www.jajakraf.com
dan blog
tamujajakraf.blogspot.com
pe sbnrnye yg sy nk wt eh??hik3

sbnrnye sy nk cuba wt bisnes jual klip/sepit rambut baby n bdk2..tp just scr kecil2an dlu la..bru nk cuba2..doakn sy ye..hik3..

sbnrnye sy mmg ske wt bnda2 cmni..dh lm nk wt..tp xtau cmne..cuma beberapa hari lps..sy dpt peluang ni..so i just grab it n want to try..hope it will successfully done!!hik3

ni la antara cth2 pin2 yg sy tgk lam website tu..



tp utk percubaan ni sy xwt yg cmtu sb nk try yg biase2 dlu..brg xsmpi lg..so sy xdpt nk bygkn lg cmne produk sy tu akn jd nti..hik3..insyaallah klu dh de nti sy publish..

hmm..xlama lg dh nak raya..kte dh pose 14 hari dh kn??haish..meaning lg seminggu lg sy ley blk kpg..wah..terujanye sy setelah hampir 2 bln xblk kpg..huk2..miss my home sweet home la..

insyaallah sy akan bertolak pulang 3hb september 2010 nti bersame2 mak sdara kesygn sy..Aunt G-are..tp maybe akn sggh KL dlu umh adik dia Aunt Anis..hehe..dh wt request kt Aunt G-Are..smpi sane nti nk buke pose b'same yg terchenta..hehe

Aunt G-are ajk shopping2 raye dlu sblm blk Ipoh..so, happy sgt sb dpt peluang ni..insyaallah..hrp2 dpt la buke pose same2 ngn my love n my aunts also g shopping raye same2..kwn2 yg nk join gak mse tu bley la..jum2..hik3..

anyway, smpena ramadhan yg masih b'lnsg ni sy ucap kn slmt b'pose n b'buke..ngeee!~

salam ramadhan dari kami berdua..ngee!~ *wink2*

Program Bakti Siswa KDSE '10 Fasa 1

Salam kwn2..
baru2 ni pd 11 Ogos 2010 bersamaan 1 Ramadhan 1431 (Rabu)..
team aku utk program Bakti Siswa KDSE '10 alhamdulillah tlh berjaya mengadakan sesi latihan bersama pengajar jemputan utk program akan dtg yg insyaallah bakal berlansung pd 21 & 22 Ogos 2010 nanti

sbnrnye pd 9 Ogos 2010 lps dh b'lnsg sesi ramah mesra para pserta, fasilitator n pengarah jbtn p'bangunan wanita negeri johor..alhamdulillah..program mlm tu berjln ngan lancar..seramai 26 org fasilitator & 26 peserta yg terdiri dr kaum wanita usahwan negeri johor..setiap fasi akn dpt sorg peserta..dlm kata lain..program ni bkn semata2 utk berkongsi pengetahuan antara satu sama lain..tp diorg jgk dpt mak angkat serta kakak angkat.. =)

so, utk sesi latihan fasi plak..kitorg jemput sorg bro dr fakulti sains komputer ni utk jd trainer sepanjang program kitorg tu nti..alhamdulillah..trainer bg kerjasama yg amat baik..

dan aku plg sronok sb dpt bekerjasama ngn kwn2 yg sporting hbs..
tgk la kwn2 org ni..smua nye kusyuk n bg perhatian yg lebey..ske la keje ngn korg.. =)
my lappy..walaupon aku pengarah program..aku ttp join training ni..sb nti aku ley tau pe yg nk kna arrange nti..huhu
trainer: saudara nizam
ni pon aku ske..tiqah ngn pinky dia..all pinks
ni la assinstant aku..a.k.a. timb pengarah prog..miss sharifah..hik3
yg dua org ni lak s/u n bendahari aku..diorg ni plg best sb bijak dlm menangani mslh keje..chayok2!!akk bangga ngn korg dik..

tp aku xley nk puas hati lg..sb program aku ni masih de lg satu fasa..pd 21 & 22 Ogos dpn..wish me luck..ni 1st n last program yg aku handle..lps ni aku akn tunaikan janji aku pd my love..insyaallah bang..syg akn tunaikn scepat mgkn lps je hbs program ni syg bebas..hehe..muah3

thanks kwn2 yg bersama2 membantu..smoga ikatan yg ade ni kekal slamanye!~

Ramadhan Ya Ramadhan... اهلاوسهلا


Salam Ramadhan kwn2..semoga ramadhan kali ini membawa lebih makna dlm hidup kite dr sblm2nye...insyaallah..amin

Our Children

Daisypath Happy Birthday tickersLilypie First Birthday tickers

Papa Mama

Daisypath Happy Birthday tickersDaisypath Happy Birthday tickers

Just Click on My Nuffnang..TQ =)

Popular Posts

Bilangan Korang Yang Ushar Aku :P