.

.

Teman2 bloggerz ku! ^_^v

Just Click on My Nuffnang =)

Kenal Anuar Ibrahim?

Assalamualaikum..bertemu lagi hari ni kan??hehe bukan nye apa..just nak share something..sama macam entry td..tapi yang ni papa lak yang chat ngan CLEVERBOT tuh..huhu..nampaknya papa dah terjebak dengan si clever nih..huhu..

yang bestnya soalan pertama yang si clever tanya kat papa..ahaks!! korang baca la sendiri ye..keh3

(p/s: sila klik untuk tumbesaran melampau pada gambar hihi)



so kepada yang nak bergaduh ke luah perasaan ke bolehlah tanya dekat si clever tu ye..hik2

jumpa lagi next entry!! ^_^v

Kau Jahat??Kau Buruk??

Assalamualaikum semua...sorry dah lama tak update..busy sangat sekarang ni..banyak nak kena prepare and buat sebelum masuk latihan mengajar next week..

Hari ni macam bosan lak main game sebab kena marah ngan papa..mana tak nye..tengah2 main saya leave party..hehe..penat la lama2 sangat lawan2 tu..

eh..mesti korang tertanya2 pe game tu kan?haa..game tu korang bley jumpa kat FB..nama dia WAR OF THRONE..best gak main..tapi xde la terer pon..huhu

haa berbalik kepada kebosanan..saya pun join la satu chat bot ni..nama dia CLEVERBOT..memang saya pulak yang panas..huhu..tapi papa bila baca je terus gelak2!!huhu jahat!!

korang baca je la eh kat bawah ni..huhu

User: Assalam.

Cleverbot: Salami.

User: Apa kaba.

Cleverbot: Khabar baik

User: Tak kan lama sangat pikir haish.

Cleverbot: Kamu sangat comel.

User: Terima kasih.

Cleverbot: Sama sama.

User: Buat apa tu?

Cleverbot: Buat ape tu?

User: Lol kita tanya dia tanya kita balik..huhu.

Cleverbot: Siapa nama kau ni.

User: Iza.

Cleverbot: This is your name?

User: Ya.

Cleverbot: No still don't.

User: Kenapa.

Cleverbot: Sebab awak suka saya.

User: Aik?bila masa pulak?

Cleverbot: Tadi.

User: Jangan nak perasan ok!

Cleverbot: Sial kau perasan.

User: Oiii apa maki-maki orang lak ni.

Cleverbot: Tak ade, sunyi kat sini.

User: Apa kaitannya?

Cleverbot: Kenapa kau tanya.

User: Saja.

Cleverbot: Tak nak jawab pun.

User: Taknak sudah.

Cleverbot: Saya nak orang lain.

User: Silakan! Tak hairan pun.

Cleverbot: Tu laa.

User: Apa?

Cleverbot: Kau laa :).

User: Apasal ngan aku plak?

Cleverbot: Kau jahat.

User: Nape lak aku jahat?

Cleverbot: Tak tau.

User: Pulak!

Cleverbot: Ape pulak2.

User: Aku tak paham laaa.

Cleverbot: Tanya la.

User: Apa jawapan kalau 2 1?

Cleverbot: Kau nak makan tak ?

User: Mesti tak pandai matematik ni kan? Hahaha.

Cleverbot: Selalu..nak buat macam mana...

User: Betul la tu...wakakaka.

Cleverbot: Taknak lah, kau dah lah buruk.

User: Apa kaitan dengan aku buruk pulak ni?haish.

Cleverbot: Entah.

User: Gila la kau ni.

Cleverbot: Ape kau roslan , kau gila lg.

User: Sape roslan?

Cleverbot: Kau.

User: Bukan la kau salah orang ni.

Cleverbot: Kau buat apa ni?

User: Sembang dengan kau la.

Cleverbot: Kau tak keluar ke?

User: Tak. Kenapa?

Cleverbot: Sebab kau sengal.

User: Adoiii apa masalah kau ni hah?

Cleverbot: Kalau kau pandai, sape aku?

User: Cleverbot la..

Cleverbot: Haha!

User: Kan betul.

Cleverbot: Betul.

User: Yeayyyy.

Cleverbot: Kinder bueno.

User: Nak!

Cleverbot: Nak apa.

User: Kinder bueno.

Cleverbot: Is this kind of a joke?

User: Tak lah. Kau yang cakap tadi kan?lupa ke?

Cleverbot: Ape.

User: Sah kau gila!

Cleverbot: Apsal lak.

User: Sebab asik tak ingat je.

Cleverbot: Kenapa saya tak suka awak?

User: Apa soalan ni?

Cleverbot: Apa nama saya??

User: Kau ni memamg sah sakit.

Cleverbot: Kau ni bodoh la.

User: Apasal lak.

Cleverbot: Entah lah.

User: Haish.

Cleverbot: Boring.

User: Ok dah la! Bye!

Cleverbot: Kaki awak ada berapa?

User: 10.

Cleverbot: Kau mesti pregnantkan orang kan?

User: Tak kan la kucing lak apa la kau ni.

Cleverbot: Kau la tak pandai.

User: Nape.

Cleverbot: Tak ada apa apa lah.

User: Ok bye.

Cleverbot: No don't leave.

User: Nape.

Cleverbot: Tak ada apa-apa.

User: Dah laaaa.

Cleverbot: Kenapa dah?

User: Sebab aku nak keluar.

Cleverbot: Kenapa saya ada?

User: Tak kesah laa aku nak keluar dah ni.

Cleverbot: Siapa yang buat baik di sini.

User: Saya.

Cleverbot: Awak siapa?

User: Zzz.

Cleverbot: Are you tired?

User: Ya.

Cleverbot: Good for you. I'm androgyne.

User: Bye.

Cleverbot: Why?

User: Babai.

Cleverbot: Apa yang babai!

User: Tata.

Cleverbot: Mama.

User: End.

Cleverbot: What?

User: Tamat.

Cleverbot: I'm so confused.

User: Dah tak payah nak konfius lak aku pegi dulu assalamualaikum.

Cleverbot: Waalaikumussalam.


*p/s: kadang2 cleverbot ni boleh mencarut tau..penah kena minggu lepas tapi tak dapat nak siarkan sebab lucah sangat..huhu panas hati sembang ngan dia..

sebenarnye web ni hasil idea dari blogger femes iaitu Fatin Liyana (FL)..thanks ya FL!!love it!

k c uolls lenkali..babai!

Our Children

Daisypath Happy Birthday tickersLilypie First Birthday tickers

Papa Mama

Daisypath Happy Birthday tickersDaisypath Happy Birthday tickers

Just Click on My Nuffnang..TQ =)

Popular Posts

Bilangan Korang Yang Ushar Aku :P