.

.

Teman2 bloggerz ku! ^_^v

Just Click on My Nuffnang =)

GARENA!!

Assalamualaikum...

hye smuo...dah lame x ngupdate blog nih..huhu..sedih2...bukannye pe..dh hampir dua mggu xsehat..huk3..

1st xsehat sb kna neck pain..lps tu melarat2 demam batuk selsema yang teruk..n sampai skrg masih dlm rawatan serta pengambilan ubat2an..huk3..xske sakit!!

Doctor ckp smua ni punca jangkitan kuman..cume nye dia pon xtau kuman tu asal dri mana..tekak ke perot ke urin ke..huk3..Ya Allah semoga sy cpt sembuh!!huk3...

eh..sorry2..dh terlebey2 lak cite psl kesihatan sy yg xbpe menarik tu..hoho..

haa berbalik pd topic GARENA nih..sblm ni my love pnh wt entry psl GARENA kn..actually bg yg msih blur2 tu..GARENA ni sama la ngn DOTA cumanye via GARENA diorg bley maen DOTA scara online dan dgn kata lain beramai2 dari seluruh pelusuk!!

ok..apsl lak ngn GARENA??

haa cmni..bru2 ni my love meragam..& de satu ari tu kejadian yg buat dia geram geram geram..haha
enset kesygn dia tu..jatuh dari van..so de la pecah2 skit..nasib screen xpecah..huhu..lps tu dia bley membebel meragam xtentu psl sb enset dia jtuh tu..

& one of his word.."tu la syg, xnk wt cover enset utk abg..kt org lain bley plak syg buat..abg nk yg mcm syg punye tu!!"

erk??enset dia jtuh sy lak yg slh..hoho..so utk memujuk hati sang pencinta hati ni sy pon dgn smgt nye berusaha hasilkan cover enset utk dia..

the important part dlm pembikinan cover enset ni adalah 'tema'..di sbbkn sy tau yg dia mmg GILA kn GARENA..so sy pon pe lg..surfing la kt google logo2 garena n it's icon..hoho..

Alhamdulillah dlm mse 2 jam kot..dh bley siap..dan dan tu jgk my love nye mood bertukaaarrr!!haha..."ble syg nk bg?" (dgn nada manje) hehe comel btoi!!

haaa ni adalah cara penghasilan dia..
memula sy cari logo garena lps tu trace n cut felt sampai jd cm kt bwh ni
jd x?wlaupon lain skit tp boley la kan..huhu
yg ni plak setelah dah siap..pandangan dpn & blkg cover phone..agak2 jd x?yg blkg tu sy letak skit icon garena yg mcm toyol merah tu..hik3..

dan penghasilan cover enset ni totally hand made..huk3..dibuat dgn penuh kasih syg..ngee!~

my love teruja btoi ngn GARENA ni..hopefully enset dia akan lebih protection dgn GARENA cover enset nih..mcm abg kata..KUAT!!haha

ok la...sekian sje utk entry kali ni..c u next time!!



Our Children

Daisypath Happy Birthday tickersLilypie First Birthday tickers

Papa Mama

Daisypath Happy Birthday tickersDaisypath Happy Birthday tickers

Just Click on My Nuffnang..TQ =)

Popular Posts

Bilangan Korang Yang Ushar Aku :P