.

.

Teman2 bloggerz ku! ^_^v

Just Click on My Nuffnang =)

My BFF Wed's

Assalamualaikum..

Hai semua..fuhhh..berbulan jugak tak meng'update' blog nih..hehe

bz la katakan sebab dah final year.. ^_^

entry kali ni nak post pasal my bff wedding day..walaupun sebenarnya dah berlalu sebulan yang lalu..huhu..

tapi takpe..still pengantin baru lagi kan..hik3

Wahida's big day : 30th November 2012 (Friday)

ni first time i skip kelas banyak also kursus BIG sehari semua sebab nak attend wedding cik kak ni..al-maklumlah..dah janji dari zaman sekolah kan nak jadi pengapit..i'm excited!!sanggup turun terengganu demi waida..hehe ^_^

macam takde pe sangat nak citer..tengok je la eh gambar2 kat bawah ni..ngeee!~

~TIME AKAD NIKAH~






~their wedding tree~
actually biasa orang buat guest book..tapi diorang wat thumb stamping dekat ranting2 pokok tu..yang full punya i tak sempat nak snap gambar sebab nak balik cepat huhu

~pelamin yang indah~

~wahida dalam bilik pengantin yang cantik~

~my bff forever~


~kami 4 beranak~

~TIME BERSANDING~

~with our ex-classmates~
~me, bonda, mak & dik tiya~
~me & ayah~
 ~i ngan pengantin yang lawa~
i ketika kerja2 meng'otter' baju pengantin huhu

rasa happy sangat2 bila waida dah kawin..tercapai impian dia..i plak bila??hehehe..

actually wahida kawin dengan fuad, ketua kelas i masa form 1..betapa keciknya malaysia ni kan..kalau ikutkan diorang tak pernah kenal pun masa zaman sekolah..sebab waida masuk sekolah yang sama dengan fuad masa form 4..tapi tak pernah kenal..

dah jodohkan..kalau cari sampai india pun tapi kalau dah ditetapkan-Nya..rupanya depan mata je selama ni..hik3..i pun tak pernah terfikir yang diorang boleh kenal..tertanya2 jugak camne laa boleh jumpa..hik3..memang tak sangka..

doaku untuk kalian..semoga bahagia di dunia & di akhirat..insyaallah..amin..

ok la..jumpa dalam next entry okeh! 

*peace yo!!*


p/s: gambar jadi pengapit takde lagi..cameraman taksiap lagi huhu


No comments:

Our Children

Daisypath Happy Birthday tickersLilypie First Birthday tickers

Papa Mama

Daisypath Happy Birthday tickersDaisypath Happy Birthday tickers

Just Click on My Nuffnang..TQ =)

Popular Posts

Bilangan Korang Yang Ushar Aku :P