.

.

Teman2 bloggerz ku! ^_^v

Just Click on My Nuffnang =)

Meatball Mama Ipoh


Assalamualaikum..hai semua..apa khabar?hehe

Adeh...baru2 ni ada la wat post pasal konpius nak cari Baby Food Processor...tapi kenapa ntah..tiba2 je entry tu jadi refresh pastu content semua hilang..so masih dalam mood pause entry tu kat draft huhu

Ok..back to the topic hehe...sebenarnya dah lama tengok sorang kawan kat FB ni post pasal Meatball yang dia jual..mujur lah tengok masa dah lepas pantang..kalau masa tengah mengandung mau beria gi beli haha

Then masa duk Ipoh ni sempat la order ngan kawan ni..memula ingat nak beli 2 aje..sebab kawan ni buat delivery..tapi kena lebih dari 2..pastu adik plak cakap..kawan2 keje dia pun nak..sebab dah lama tengok kat FB..perghhh femes jugak kot Meatball dia ni hehe so order la 6...

1 bekas RM5..murah kan???dalam tu ada 9 meatball...

So korang tengok lah..terliuq tak?haha

Dijamin sedap weyhhh...highly recommended!hehe

So kawan sy tu nama Nadia...FB dia Zunadiawati Baharudin..dia buat delivery..biz kawan dia kot..

Kalau yang duk Ipoh tu teringin nak merasa meatball dia ni bley la inbox dia kt FB ye..

Delivery start pukul7 malam..so sebelum pukul7 tu korang boleh lah mesej untuk order ye..


Ok lah..nak share tu je..jumpa lagi dalam next entry..

Ok bye!~

No comments:

Our Children

Daisypath Happy Birthday tickersLilypie First Birthday tickers

Papa Mama

Daisypath Happy Birthday tickersDaisypath Happy Birthday tickers

Just Click on My Nuffnang..TQ =)

Popular Posts

Bilangan Korang Yang Ushar Aku :P