.

.

Teman2 bloggerz ku! ^_^v

Just Click on My Nuffnang =)

Hacker yg busuk hati! ~_~

Assalamualaikum...

hai bloggerz...hari ni saya sedih sangat sebab baru perasan yang FB saya 'mungkin' kena hack! ~_~

tapi tak berani nak tuduh sape2..sebab takut nanti jadi fitnah BERDOSA lak kan??so biar je la orang yang buat tu je yang dapat DOSA sorang2..huhu

camne saya dapat tahu??

haaa...sebabnya dekat fb badge saya..status dia tak sama dengan status semasa..huk3

bila saya pegi tuka setting pun sama jugak..benda yang sama jugak yang keluar..

sedangkan sebelum ni saya dah off kan status..camne bley on balik kan??

PELIK!!!

dan sebenarnya status yang asik keluar dekat fb badge tu saya pernah tengok & baca pada wall seseorang..hurm..tapi tak nak la tuduh2..nanti DOSA!! =,=


ni la badge tu..huhu

tapi kan kenapa mesti nak hack & buat semua tu??

apa faedah??kalau dah cemburu sangat tak payah la nak ngada2 add fb saya or baca apa2 dari blog saya..buat je hal awak sendiri!!yang nak ngade2 sangat hack & kutuk2 orang tu kenapa??

dah bagus sangat ke diri tu yang nak buat macam tu kat orang lain..huk3

sedih..manusia macam tu pun ada gak kan??

tak pe laa..semoga Allah ampunkan dia..mungkin dia takde apa yang saya ada..tapi saya rasa awak tu ada lagi baik dari saya..bersyukur je la k...tak yah nak menganiaya orang..

hurm..kan dah emosi skit kali ni..tak suka betul orang yang macam ni..takde akal kot..opss..alamak DOSA!!!huhu..

ok lah..kepada yang buat bawak2 bertaubat ye..walaupun saya mungkin dapat rasa awak yang buat tapi ni antara awak ngan Allah je la ye..antara saya & awak itu urusan Allah..sekian!


NO MOOD!! x_x

No comments:

Our Children

Daisypath Happy Birthday tickersLilypie First Birthday tickers

Papa Mama

Daisypath Happy Birthday tickersDaisypath Happy Birthday tickers

Just Click on My Nuffnang..TQ =)

Popular Posts

Bilangan Korang Yang Ushar Aku :P