.

.

Teman2 bloggerz ku! ^_^v

Just Click on My Nuffnang =)

1st Time Ke Johor?

Assalamualaikum..

hai kawan2..previous entry iza ada citer pasal trip bawak cousin iza mai johor kan??

haa..kali ni iza post kan gambar2 ketika bawak si kecik ni jalan2 sekitar JB..(bak kata wadina.."jey bee"..*sile guna sebutan ala2 lagu najwa latif-kosong okeh!!haha*)


wadina with my mom at R&R Dengkil

makan ABC kat Pasar Awam Taman U

Zoo Johor

dia sorang 4 kamera..hehe

eh..iza & nana pun ada??hehe..selit jap... ;p

at Danga Bay

ni kat Restoran Anjung Warisan, Hutan Bandar, JB..makan kat atas pokok tu..hehe

ni dah nak balik..merempit balik ipoh..hehe

haaa...simple je entry kali ni..xtau nk coret pe..sebab macam tak tau nak cerita pe..kalau ikutkan banyak je kejadian2 lucu masa trip dengan si kecik ni..taPI macam tak dapat nak ceritakan semua sebab kelaka habis..hehe

ok la ye..hope enjoy la entry kali ni..tengok2 la gambar & jangan lupa komen..TQ!~

tata ^_^

No comments:

Our Children

Daisypath Happy Birthday tickersLilypie First Birthday tickers

Papa Mama

Daisypath Happy Birthday tickersDaisypath Happy Birthday tickers

Just Click on My Nuffnang..TQ =)

Popular Posts

Bilangan Korang Yang Ushar Aku :P